Как да се отпишете от Classmates.com

Classmates.com е онлайн годишник и социална мрежа, която помага на бившите съученици да се свържат отново. Сред услугите му са голям онлайн справочник, инструменти за планиране на събирания на класове, както и най-голямата колекция от дигитални годишници в гимназията.

През последните години Classmates.com е подложен на внимателен преглед за сложния процес на отписване. Ако сте сред разочарованите бивши потребители, които биха искали да се отпишат от онлайн годишника, ето ви съвети как да деактивирате акаунта си в Classmates.com .

Безплатни членове

Можете да отмените свободното си членство по всяко време, като премахнете регистрацията си. За да направите това, отворете уебсайта на съучениците. След това прегледайте информацията за профила си и изберете подходящата причина за премахването.

Кликнете върху Премахване на регистрацията > Да, за да потвърдите решението си.

Платени членове

За да прекратите платеното си членство след текущия срок, можете да се откажете от програмата за автоматично подновяване по всяко време преди датата на подновяване.

В горния десен ъгъл на уеб страницата на съучениците кликнете върху иконата на Gear>

Акаунт > Акаунт и таксуване, след което въведете паролата си за достъп до данните си за плащане.

Под Информация за профила щракнете върху Изключване на автоматичното подновяване > Да .

Променяйки опцията си за подновяване на ръчно, профилът ви няма да бъде таксуван отново. На датата на изтичане на членството ви, членството ви ще се върне към безплатен статус.

Изображение: © Рашад Ашуров - Shutterstock.com

Предишна Статия Следваща Статия

Топ Съвети